0 Vergelijken

Onkruid tussen tegels? Gebruik de natuurlijke Onkruidverdelger van ECOstyle

Zoek je een ecologisch verantwoorde onkruidverdelger en het liefst eentje die weinig schade aan milieu en bodemleven geeft? Dan is Ultima van ECOstyle de beste keuze. De onkruidverdelger van ECOstyle bevat namelijk geen omstreden Glyfosaat en Ultima bestrijd onkruid met pelargonzuur en MH. De pelargonzuur zorgt ervoor dat het plantje bovengronds afsterft en de MH kiemremmer zorgt ervoor dat wortelstelsels ondergronds afsterven. Beide ingrediënten kunnen geen schade geven aan milieu en bodemleven. Daarbij zijn de ingrediënten biologisch afbreekbaar.

Onkruidbestrijding, waarom kies je voor Ultima?

Ultima onkruidbestrijding geeft al binnen 3 uren resultaat. Gebruik Ultima het liefst op een droge en zonnige dag, dan werkt de onkruidbestrijding het snelst. Tegenwoordig heb je ook onkruidbranders die onkruid eenvoudig wegbranden, het nadeel van een onkruidbrander is dat ze alleen het plantje wegbranden. De wortels blijven leven en binnen enkele dagen groeit het plantje weer. Ultima onkruidbestrijding zorgt er ook voor dat het wortelstelsel wordt bestreden en zo kan het plantje niet terug komen.

Onkruid tussen tegels, gebruik Ultima

Het kan je terras aardig ontsieren al dat onkruid tussen tegels. Je kunt ervoor kiezen om op je knieën met een mesje alles er tussenuit te prutsen, maar onkruid tussen tegels kan je ook heel goed met Ultima bestrijden. Ultima is verkrijgbaar in een sprayflacon, maar ook in diverse verpakkingen concentraat. Heb je een groot terras dan kan je het beste kiezen voor een concentraat verpakking zodat je grote hoeveelheden onkruidverdelger kunt aanmaken.

Onkruidverdelger kopen? Ultima onkruid en mos en Ultima tegen Zevenblad

Je koopt Ultima onkruidverdelger eenvoudig bij je favoriete retailer in jouw buurt of koop online. ECOstyle heeft twee varianten: Ultima tegen onkruid en mos en Ultima tegen Zevenblad. Daarnaast hebben we sprayflacons maar ook concentraat om zelf te mengen met water. Het mengsel giet je vervolgens in een drukspuit en zo verdeel je eenvoudig de onkruidverdelger over het onkruid. Ultima is de meest natuurlijke keuze tegen onkruid!

Onkruid bestrijden met ECOstyle Ultima
Aanbevolen PRODUCTEN