0 Vergelijken

Mieren op je terras? Met ECOstyle los je het op

Je terras zie je het liefst zonder onkruid, zonder groene aanslag en zonder mierenhoopjes of verzakkingen. Mieren tussen tegels kunnen, naast jouw irritatie verhogen, ook je terras laten verzakken. Mieren tussen de klinkers zie je vrij snel, je ziet ze natuurlijk lopen maar je ziet ook snel kleine hoopjes zand verschijnen tussen de klinkers. Je kunt deze mieren op twee manieren aanpakken: door MierenPoeder te strooien of MierenPoeder op te lossen in water en in het nest te gieten.

Mieren tussen klinkers, hoe op te lossen

Mieren zijn nuttige wezens die veel organisch materiaal opruimen, je dient ze dan ook alleen te bestrijden als je mieren als een plaag ervaart. Je kunt MierenPoeder gebruiken om mieren tussen klinkers te bestrijden. MierenPoeder strooi je eenvoudig tussen de naden van je terrastegels of je klinkers. Als je MierenPoeder oplost in water, dan kun je het ook nog eens gieten in het nest. Zo bestrijd je mieren zowel ondergrond als bovengronds. Let wel op: mieren zijn kei in verstoppen en nesten verplaatsen. Dus tref je weer mierenhoopjes op andere plekken, dan start je gewoon weer opnieuw met bestrijden.

MierenPoeder, de meest natuurlijke oplossing

MierenPoeder van ECOstyle bevat de natuurlijk werkzame stof Pyrethrinen. Deze stofjes komen voor in Chrysant-achtige planten. De werkzame stof is biologisch snel afbreekbaar en werkt direct. Het beste kan je MierenPoeder in de avond inzetten. De mieren verblijven dan in het nest en zo bestrijd je het nest effectief. Ook breken Pyrethrinen door direct zonlicht vrij snel af, door gebruik in de avond is de werkzame stof langer werkzaam.

MierenPoeder, waar koop ik dat?

Ga je mieren tussen tegels te lijf? Dan kan je de MierenPoeder vinden bij de betere tuincentra en online bestellen bij diverse ECOstyle verkooppunten.

Mieren bestrijden met ECOstyle MierenPoeder
Aanbevolen PRODUCTEN