0 Vergelijken

Groene aanslag op je terras? Verwijder het natuurlijk

Heb je last van een groene aanslag op je tegels? Naast dat het glad kan zijn, ontsiert het ook nog eens. Groene aanslag verwijderen kan je het beste met de biologisch afbreekbare terrasreiniger van ECOstyle doen. Terrasreiniger geeft geen schade aan milieu en bodemleven en is snel biologisch afbreekbaar. Tegenwoordig zijn er vele soorten azijn verkrijgbaar die het bodemleven aantasten. Onze groene aanslag reiniger is snel biologisch afbreekbaar en tast het belangrijke bodemleven zoals wormen niet aan.

Groene aanslag op tegels, wat is dat?

Wanneer je groene aanslag op tegels hebt, is dit vaak resultaat van natte herfstdagen en winters. Het laagje vocht blijft liggen op je tegels en zo ontwikkelen zich algen en mos. Naast dat het ontsiert, kan het soms ook best glad zijn. Groene aanslag op tegels verwijder je eenvoudig met terrasreiniger. Verdeel de terrasreiniger over je droge tegels, laat het 30 minuten inwerken en schrob eventjes met een bezem en wat water. Daarna zijn je tegels blinkend schoon en dat op een ecologisch verantwoorde manier!

Groene aanslag op schutting, groene aanslag op glas

Terrasreiniger van ECOstyle kan je ook gebruik voor groene aanslag op schuttingen of groene aanslag op glas. Groene aanslag van hout verwijderen kan overigens ook met onze terrasreiniger. Hiervoor geldt hetzelfde als voor gebruik van tegels. Je spuit terrasreiniger over de te behandelen oppervlaktes, laat het even een half uurtje inwerken en schrob heel eventjes na met een borstel of een bezem en wat water.

Waar kan ik terrasreiniger kopen?

ECOstyle heeft 2 varianten terrasreiniger: een gebruiksklare jerrycan die je meteen kunt inzetten of een concentraat om zelf aan te maken met water. Beide varianten kan je kopen bij zowel tuincentra als online. Groene aanslag verwijderen kan je het beste met terrasreiniger van ECOstyle doen. Kies liever niet voor azijn, dat tast het bodemleven aan en laat de bodem verzuren.

Aanbevolen PRODUCTEN