0 Vergelijken

Wespen in de tuin?

Wespen verjagen in de tuin

Heerlijk zomers weer, lekker buiten op je terras zitten… en dan de wespen bij je vandaan moeten slaan. ECOstyle heeft mooie oplossingen voor het vangen, bestrijden en het verjagen van wespen. Wespen zijn nuttig insecten, ze ruimen kleine kadavers op zoals dode muizen maar eten bijvoorbeeld ook veel vliegen en muggen. ECOstyle vindt ook dat je pas wespen of ander ongedierte moet bestrijden als je het als een echte plaag ervaart.

Wespen vangen met de WespenVal

Iedereen heeft wel ergens een lege PET-fles in huis, geef dit afval een tweede kans door het in te zetten als een wespenval. De WespenVal kan je eenvoudig op elke PET-fles klikken, hang de fles inclusief een zoete vloeistof op en wespen zullen al snel hun weg vinden. Giet een beetje azijn erbij, om te voorkomen dat bijen in de val vliegen. Eenmaal in de val, kunnen wespen niet meer terug. Je leegt de fles eenvoudig door de dop eraf te halen en de inhoud in de container te gooien.

Wespen bestrijden met WespenSpray

ECOstyle WespenSpray is een ecologisch verantwoord bestrijdingsmiddel om wespen te bestrijden. WespenSpray is een contactmiddel, je moet de wesp raken om de wesp te doden. WespenSpray bestaat uit natuur-pyrethrum en is snel biologisch afbreekbaar. Natuur-pyrethrum wordt gewonnen uit Chrysant-achtige planten die van nature een afweermechanisme hebben als ze worden aangevallen door insecten. Deze slimheid van de natuur, verwerken wij in de WespenSpray.

Wespen verjagen met WespWeg

Wespen plaatsen hun nest graag als enige in de omgeving, zien ze een ander nest? Dan vertrekken ze… Die slimheid hebben wij gebruikt! ECOstyle WespWeg is een imitatiewespennest die je vult met bijvoorbeeld kranten of ander droog afval. Vervolgens hang je de zak aan het dak of onder de parasol en wespen zullen niet meer in de buurt komen. Zo voorkom je dat wespen een nest maken of dat wespen om je heen blijven vliegen. WespWeg is een ecologisch vriendelijke manier om van wespen af te komen.

Aanbevolen PRODUCTEN