0 Vergelijken

Mieren in huis? Bestrijd ze natuurlijk

Mieren in huis is niet leuk… Ze lopen over je aanrecht, over je vensterbank en met een beetje pech eten ze gezellig met je mee aan de keukentafel. Mieren in huis, je wordt er gewoon niet blij van. Heb je last van mieren, dan bestrijd je ze natúúrlijk natuurlijk. Met onze MierenLokdoos of de Navulbare MierenLokdoos ben je snel van mieren in huis af. De MierenLokdoos plaats je eenvoudig bij het treintje mieren. Wil je goed kunnen monitoren wanneer mieren echt weg zijn? Dan gebruik je de Navulbare MierenLokdoos. Deze vul je net zolang bij, totdat je geen mieren meer ziet en de bakjes vol blijven.

Mieren bestrijden, ECOstyle heeft de oplossing

Mieren zijn hele nuttige wezens, ze zijn de opruimers van organisch materiaal in de natuur. Mieren bestrijden doe je alleen als je de mieren als een plaag ervaart. Mieren die je terras of oprit laten verzakken, is gewoon geen pretje. ECOstyle heeft mierbestrijdingsmiddelen die gemaakt zijn op basis van natuurlijk werkzame stoffen. Deze stoffen zijn biologisch afbreekbaar en geven geen schade aan de natuur.

MierenPoeder, mieren bestrijden met oplosbare poeder

Één van de oplossingen tegen mieren is onze MierenPoeder. Deze poeder kun je zowel strooien als oplossen in water. Strooi de poeder bijvoorbeeld in de naden van je terras en maak er een gietoplossing van als je de poeder diep in het nest wilt hebben. MierenPoeder is biologisch afbreekbaar en schaadt de natuur niet. Je bent snel van ongewenste mieren af omdat de MierenPoeder direct werkt. Let op: mieren zijn een ster in het verplaatsen van nesten als ze zich bedreigt voelen. Behandel weer opnieuw als je ze weer ziet verschijnen.

Mieren in gazon of mieren in je tuin?

Mieren in gazon of tuin kan je beter niet bestrijden. Daar zijn ze op hun plek en ze zijn daar van nut, doordat ze organisch materiaal opruimen. Wel kan je mieren verjagen met aaltjes. Aaltjes zorgen ervoor dat de leefomgeving van de mier niet ideaal is en al snel verplaatsen mieren hun nest naar een andere plek. Een prachtig en natuurlijke oplossing!

New media
Aanbevolen PRODUCTEN