0 Vergelijken

Moestuin bestrijdingsmiddelen, doe het natuurlijk

Het kan voorkomen dat je ongewenste insecten in je moestuin hebt. Elk insect heeft een functie, ECOstyle adviseert je pas te gaan bestrijden als je de ongewenste insecten als een grote plaag ervaart. Zorg ervoor dat je tuin in balans is, zodat de natuurlijke vijanden van alle plagen zich welkom voelen om de plagen voor jou te bestrijden. Denk aan vogels, egels, lieveheersbeestjes: zorg voor rommelhoekjes in je tuin, waar vele natuurlijke vijanden kunnen schuilen!

Slakken in je moestuin?

Slakken in je moestuin is een nachtmerrie voor vele moestuinierders. Je kunt slakken op 2 manieren bestrijden: met aaltjes en met Escar-Go. Aaltjes bestrijden de slakken die ondergronds zitten en Escar-Go bestrijdt slakken die bovengronds zijn. Aaltjes giet je over de grond en zoeken de slak ondergronds op om vervolgens de slak te doden. ECOstyle Escar-Go is een natuurlijke korrel die ervoor zorgt dat de slak geen honger meer heeft. De slak kruipt terug in de grond en komt niet meer bovengronds.

Rupsen in je moestuin?

Rupsen in de moestuin kunnen je gewassen knap ruïneren. Rupsen bestrijden in je moestuin kan je doen met RupsVrij of aaltjes tegen rupsen. RupsVrij is op basis van bacteriën waar rupsen niet tegen kunnen, aaltjes zijn microscopisch kleine wormpjes die de rups bestrijden.

 

Bladluizen in je moestuin?

Bladluizen komen vaak voor in tomatenplanten of op fruitbomen. Bladluizen zuigen sapstromen in het blad aan en al snel verwelken bladeren en sterven af. Wist je dat Lieveheersbeestjes de natuurlijke vijand zijn van bladluizen? Als je ze goed inzet ben je binnen enkele dagen van je bladluizenplaag af. Wil je meteen van je bladluizen af, dan spuit je Spruzit-R. Dit kan geen kwaad voor je vruchten of groentes.

Moestuin bestrijdingsmiddelen kopen?

Koop je moestuin bestrijdingsmiddelen via onze webshop of via jouw favoriete ECOstyle verkooppunt. Alle ECOstyle bestrijdingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en gemaakt met de kennis van de natuur.

Aanbevolen PRODUCTEN