0 Vergelijken

Gazonbemesting van ECOstyle: Gazon-AZ

Jij wilt je gazon bemesten en bekalken, en dat doe je het liefst ecologisch verantwoord. Hoe je dit eenvoudig aanpakt, vertellen we je graag. Gazonmest van ECOstyle zorgt voor een diepgroen en mosvrij gazon. Door de goede bacteriën en schimmels, juiste ingrediënten en NPK verhoudingen, is ECOstyle Gazon-AZ gazonmest de beste en meest duurzame keuze. Zet je ECOstyle gazonmest in het voorjaar in? Dan kan jij al snel genieten van een prachtig groen en vooral sterk gazon, ook tijdens warme en hete zomers.

Gazon bemesten, hoe pak ik dat aan?

Het beste kan je starten met een PH-Bodemtest van je grond. Test de bodem en kijk daarna hoeveel AZ-Kalk je bodem nodig heeft. Op een te zure bodem, groeit gras slecht en hebben onkruid en mos de overhand. Heb je last van mos? Verticuteer je gazon dan eerst om mos en vilt te verwijderen, met eventueel een prikrol kan je je gazon beluchten.

Gazonmest, ECOstyle Gazon-AZ strooien

Heb je je bodem gecheckt? Dan kan je starten met het strooien van AZ-Kalk en Gazon-AZ. Het voordeel van ECOstyle kalk en gazonmest is dat je alles op 1 dag kunt gooien, er is geen wachttijd. Heb je kale plekken in je gazon door verticuteren of schade door spelen of door de winter? Dan gebruik je AZ-style Graszaad Herstel. Na de gazonbemesting en bekalking kan je gewoon het graszaad strooien!

Gazonmest en gazonkalk kopen?

De eerste stap naar een duurzaam, diepgroen gezond gazon: jouw favoriete ECOstyle verkooppunt in de buurt. ECOstyle Gazon-AZ en AZ-Kalk is verkrijgbaar bij veel verkooppunten, je vind al onze verkooppunten hier.

New media
Aanbevolen PRODUCTEN