0 Vergelijken

Je border met vaste planten onderhouden doe je zo!

Vaste planten in je tuin, de naam zegt het al: het zijn ‘vaste planten’ die een gemiddelde Nederlandse winter kunnen overleven in je tuin. Vaste planten in je border hebben, net zoals mensen, voeding nodig om te groeien en te bloeien. Bemest je jouw vaste planten 1x per seizoen, dan garanderen we je dat de planten op hun beurt jou blij maken met hun groei en bloei.

Vaste planten in je tuin verzorgen

Planten in je border hebben voedingstoffen nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. ECOstyle heeft AZ-meststoffen met elk een eigen NPK waarde. N staat voor Stikstof, dit heeft een vaste plant nodig voor zijn groene delen. P staat voor Fosfor, wat goed is voor een sterk wortelstelsel en goede knopvorming. De K staat voor Kalium en dit is een stofje wat heel veel goede dingen doet voor je planten zoals: betere kwaliteit bloem en vrucht, verhoogde weerstand tegen ziektes en plagen en een verbetering in vochtopname.

Bemesten, tuinen worden er blij van

ECOstyle heeft diverse AZ-meststoffen in het assortiment. Voor elke vaste plant hebben we er wel 1. We snappen dat als je een border vol verschillende vaste planten hebt, je niet voor elke vaste plant een meststof wilt kopen: daar hebben we Vaste Planten-AZ voor. Een volledige meststof, waar elke plant in je border wel wat mee kan.

Wat zit er eigenlijk in ECOstyle meststoffen?

ECOstyle AZ-meststoffen zijn uniek, want wij voegen allerlei schimmels en bacteriën toe die goed zijn voor bodem en plant. De schimmels in de meststoffen verlengen namelijk de wortels van je plant, waardoor het heel eenvoudig aan water en voeding kan komen (ook handig in droge tijden) en de bacteriën zorgen voor een bijzondere manier van voedingsstoffen in de bodem omzetten naar voeding voor planten. Deze samenstelling is uniek en bedacht door onze kennis van de natuur.

New media
Aanbevolen PRODUCTEN