0 Vergelijken

Dit is waarom je kamerplant voeding geven belangrijk is!

Net zoals mensen, hebben planten ook voeding nodig om te kunnen leven. Het is bewezen dat kamerplanten mensen blij maken, de leefomgeving gezond en de juiste vochtbalans in huis. Veel mensen denken dat een plant met alleen water prima kan overleven, maar je zult zien dat na verloop van tijd een plant gebreksverschijnselen begint te tonen als gele bladeren, bruine bladeren of zelfs afsterft.

Plantenvoeding van ECOstyle, de meest ecologische keuze

Vele soorten plantenvoeding bevatten kunstmest of kunstmatige voeding. ECOstyle plantenvoeding bevat 100% plantaardige én natuurlijke voeding. Kamerplanten voeding geven doe je ongeveer 1 keer per 2 weken, dan geef je ze regelmatig een gift voeding zodat jouw planten sterk en gezond blijven. Onze 100% natuurlijke kamerplantenvoeding bevat Vinasse. Vinasse is een restproduct uit de bietenindustrie. In de voeding zit de juiste NPK-waarde voor kamerplanten, en de voeding is geschikt voor alle groene en bloeiende kamerplanten.

Kamerplanten in winter voeden, moet dat?

In de herfst en in de winter kan je je kamerplanten wat meer met rust laten. Kamerplanten in de winter gaan in rust en behoeven dan weinig tot geen voeding. Heel af en toe geef je wat water, maar potgrond mag best droog aanvoelen.

Vliegjes in kamerplanten bestrijden

Het lijken net kleine fruitvliegjes in je kamerplanten, maar in werkelijkheid zijn het rouwvliegjes of varenrouwmugjes. Deze mugjes zijn, naast irritant, schadelijk voor je planten en larfjes eten aan de wortels van je planten. Vliegjes in kamerplanten bestrijd je het beste met aaltjes tegen de varenrouwmug.

Kamerplanten voeding kopen?

Wil je 100% ecologische voeding voor jouw kamerplanten? Dan koop je deze eenvoudig via een ECOstyle verkooppunt of online bij diverse retailers. ECOstyle heeft kamerplanten voeding voor alle soorten planten en ook speciaal voor orchideeën. Je kunt onze kamerplantenvoeding kopen in 2 formaten: 500 en 1000 ml.

Aanbevolen PRODUCTEN