0 Vergelijken

Ecologisch verantwoorde producten voor de professional

Fijn dat je kiest voor de natuurlijke, ecologisch verantwoorde producten van ECOstyle. Al onze producten zijn gebaseerd op de slimheid en kracht van de natuur. 

Hoveniers

Veel hoveniers zijn inmiddels gebruiker van de kwaliteitsproducten van ECOstyle. Als hovenier wil je kwaliteit afleveren en wil je (particuliere) tuinen met een goed gevoel kunnen achterlaten bij je klant. Het uitgebreide assortiment van ECOstyle Professional met 100% organische bodemverbeteraars, meststoffen is speciaal afgestemd op hoveniers en exclusief voor hoveniers te bestellen. Ook de Natuurlijke Vijanden kun je bij ons bestellen.

Gemeenten

Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om ecologisch verantwoord hun (sport)velden en openbaar groen te onderhouden. Als gemeente heb je te maken met veel wet- en regelgeving, strakke budgetten, klimaatverandering, hittestress, wateroverlast, plagen en ook nog eens invasieve exoten als de eikenprocessierups en buxusmot. Kortom een uitdagende tijd. Er komt veel bij kijken om als gemeente de diverse stakeholders tevreden te krijgen, en te houden. Een breed gedragen en uitvoerbare visie en weinig overlast voor je klanten? Kies dan voor de 100% organische producten van ECOstyle professional/ ECOstyle biedt passende oplossingen.

Land- en Tuinbouw

Ben je kweker of akkerbouwer? Vakmanschap, daar draait het om in de land- & tuinbouw. Als professional kijk je kritisch naar je strategie en productenpakket. Toch heb je op sommige zaken veel minder invloed. Prijsvorming, veranderende klimatologische omstandigheden, perioden van extreme warmte of juist veel te nat. Voor de veeleisende professional hebben wij prachtige ecologisch verantwoorde producten die helpen om op een natuurlijke manier om te gaan met jouw eindproducten.

 

aanbevolen producten
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag