0 Vergelijken

Aaltjes tegen taxuskever (250 mln.) Professional

De taxuskever aaltjesval is bedoeld voor effectieve bestrijding van de volwassen taxuskever (ook wel snuitkever genoemd). Plaats de val in de tuin en de taxuskevers zullen deze val gebruiken om onder te schuilen. Vervolgens worden de taxuskevers aangepakt door de aaltjes die zich in de val bevinden.

  • Voor bovengronds bestrijden van taxuskevers
  • 100% natuurlijk bestrijden
  • Gratis thuisbezorgd

Aaltjes tegen taxuskever (250 mln.) Professional

Taxuskever

Voor bovengrondse bestrijding van taxuskevers. De taxuskever staat ook wel bekend als de gegroefde lapsnuitkever of lapsnuitkever.

  • Voor bovengronds bestrijden van taxuskevers
  • 100% natuurlijk bestrijden
  • Gratis thuisbezorgd

Gekke snuit

De kever is klein, ongeveer 1 cm en heeft een lange gebogen snuit met knievormig gebogen antennen. Daarnaast heeft hij een hard, gegroefd dekschild. De kleur is vooral zwart, maar aan de bovenkant is de taxuskever vaak wat bruiner met gele vlekjes.

Taxuskeverplaag

Hapjes uit de bladeren van je azalea, camelia, fuchsia, hedera, liguster, rododendron of taxus? Dan plaagt de taxuskever waarschijnlijk je tuin. Met onze taxuskeverval waar onze aaltjes inzitten, bestrijd je ze natuurlijk en succesvol.

Natuurlijk vijanden van je plaag: aaltjes

Plagen hebben natuurlijke vijanden zoals aaltjes (nematoden). Zet je die goed in, dan ben je gauw van je tuinprobleem af. Zonder natuur en milieu te belasten.

Wat zijn aaltjes?

Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes. Ze zitten van nature in de bodem. Het zijn dé natuurlijke vijanden van verschillende plaaginsecten of de larven ervan.

Hoe werken aaltjes?

Je ontvangt een houten plankje met groeven. In de groeven zit een gel met aaltjes. De taxuskever  houdt zich overdag schuil onder het plankje en zal daardoor geïnfecteerd worden. Binnen een week sterft de kever.

Houdbaarheid Aaltjesval

Ze de val bij voorkeur na ontvangst direct (volgens de handleiding) neer. De aaltjesval heeft een werking van ongeveer 6 weken.

Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik ik Aaltjesval tegen taxuskever?

  1. Verwijder de folie en leg het plankje met de gel en aaltjes gevulde groeven naar beneden direct op de aarde onder de aangetaste planten.
  2. Verwijder losliggende bladeren, de natuurlijke schuilplaats van de taxuskever.
  3. Verplaatsen van het plankje gedurende de toepassingsperiode is mogelijk maar niet wenselijk.

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731022378
Toepassing Bij een gemiddelde omgevingstemperatuur van minimaal 12 graden, april, mei, juni, juli, augustus, september & oktober. Siertuin, Potten & bakken, Kas, Hagen
Verpakking 250 mln