0 Vergelijken

Gazon 4-in-1

Gazon 4-in-1 herstelt snel en optimaal kale plekken in het gazon. De oplossing om beschadigingen na intensief gebruik te herstellen. Gazon 4-in-1 bevat kalk, mest, graszaad en grond. Voor het snel dichtgroeien van kale plekken in het gazon. 

 • Geeft kale plekken in gras egaal herstel
 • Kalk, mest, graszaad en grond in één doos
 • Voor een sterk en weerbaar gazon

Gazon 4-in-1

100% natuurlijke AZstyle Gazon 4-in-1 voor je gazon

Gazon  4-in-1 geeft een snel en optimaal herstel van kale plekken in het gazon. De oplossing om beschadigingen na intensief gebruik te herstellen. Bijvoorbeeld onder speeltoestellen of na het verwijderen van onkruid. Gazon 4-in-1 bevat kalk, mest, graszaad en grond. Voor het snel dichtgroeien van kale plekken in het gazon. De combinatie van graszaad, organische meststof, kalk en grond zorgt voor een snel herstel. De grond houdt het vocht vast en dat is nodig om het zaad te laten ontkiemen. De meststof en kalk zorgen voor sterk gras met gezonde wortels. Kale plekken groeien hierdoor sneller dicht.

 • Geeft kale plekken in gras egaal herstel
 • Kalk, mest, graszaad en grond in één doos
 • Voor een sterk en weerbaar gazon

Gazon 4-in1: het totaalpakket voor gazon herstel

Strooien van Gazon 4-in-1 totaalpakket kan van maart tot en met september bij een temperatuur van 15 graden tot 25 graden.

Tips voor een prachtig gazon

 1. Hogere bodemtemperaturen en een vochtige bodem zorgen voor een sneller resultaat. Voor het doorzaaien van het gazon na het verticuteren adviseren wij om Graszaad Herstel te gebruiken.Voor een diepgroen gazon kun je het gazon voeden met Gazon-AZ

Gebruiksaanwijzing

In 4 stappen kun je jouw gazon herstellen:

 1. Maak de grond op de kale plekken los met behulp van een krabber
 2. Verwijder onkruid en wortels
 3. Strooi een laagje Gazon 4-in-1 over de kaleplek
 4. Geef voldoende water tot het zaadontkiemt
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731021654 , 8711731021661