0 Vergelijken
Verzendinformatie

Bij elk ECOstyle product vind je een link naar onze partner zodat je eenvoudig jouw product online bestelt! Aaltjes en Natuurlijke Vijanden bestel je rechtstreeks op onze webshop. Deze producten worden als brievenbuspakketje (per post) verstuurd door DHL. Je betaalt geen verzendkosten.

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij uw buren afgegeven kan worden, dan zal deze de volgende dag bij een DHL ServicePoint in de buurt worden afgeleverd. DHL laat een kaartje achter in uw brievenbus. Op deze kaart staat waar uw pakket is afgeleverd.

U kan er ook voor kiezen om het pakket opnieuw thuis of bij uw buren te laten bezorgen. U heeft dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wilt u liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk. U kan uw voorkeur uiterlijk tot 23:59 uur doorgeven.

Levertijd

Over het algemeen geldt dat we jouw order binnen 1 tot 2 werkdagen leveren. Mocht de levertijd om een bepaalde reden enige werkdagen opschuiven, dan word je hier per e-mail (indien bekend bij ons) van op de hoogte gebracht. Je ontvangt een Track & Trace code van DHL op het e-mailadres waarmee je een order hebt geplaatst. Zo kun je jouw order makkelijk volgen!

Vragen?

Wil je meer weten over bestellen, betalen of heb je een vraag? Vind jouw antwoord bij onze veelgestelde vragen!